Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Adventskalender

18.95 incl.btw

Een sfeervolle adventskalender over de vier lichten van advent. Op de voorzijde een tekening gemaakt met pastelkrijt met in totaal 25 luikjes om open te maken, waarin je diverse – oude bekende én nieuwe – bordtekeningen aantreft. Je begint op 1 december en eindigt op 1e kerstdag.

Artikelnummer: KKCAL001 Categorieën: , Product ID: 5738

Beschrijving

Adventskalender Advent Time

Deze kalender met 25 luikjes is gemaakt met de intentie om het beleven van de adventstijd te ondersteunen. De voorzijde is getekend met pastelkrijt en bij het openmaken van de luikjes tref je betoverende schoolbordtekeningen, alle tekeningen zijn gemaakt door Kapitein Kalk.

Deze fraaie adventskalender met 25 luikjes neemt je mee langs de vier lichten van advent naar het Kerstfeest. Zowel in de pasteltekening aan de buitenzijde, als de bordtekeningen aan de binnenzijde van de luikjes zijn sfeervolle elementen van de adventsperiode en het kerstfeest verwerkt. Zoals een kaars bij aanvang van iedere nieuwe adventsweek, elementen die passen bij het licht van de betreffende week, maar ook beelden uit het kerstverhaal en winterpret.

Op de achterzijde van de kalender staat een begeleidende adventsspreuk in de vier talen Engels, Duits, Spaans en Nederlands. Om voor te lezen, of zelf te lezen.
De adventskalender is ontworpen als drieluik. Door de zijpanelen naar voren te vouwen blijft de kalender zelfstandig staan. De kalender is 28,9 cm hoog en heeft een breedte van 47,4 cm. De kalender wordt plat verzonden in een stevige kartonnen envelop.